RE-RELEASE 14 MAART 2008!

Beste lezers van dit blog, noteer het alvast maar in de agenda, want 14 maart 2008 is het zover. Dan is de Huising Consultancy Mitsubishi Sigma, oftewel de bluesmobiel, motorisch, bak, interieur, exterieur en multimedia helemaal gereviseerd! En dat is ook de dag dat dat zij weer formeel op kenteken staat bij Huising Consultancy als de bedrijfslimousine. Fantastisch, hé?

maandag 25 februari 2008

Spuitgast

Tja, het is weer een enerverende periode geweest. Van alles gebeurd om de Sigma helemaal 'kaal' te maken. Nieuwe radiateur is inmiddels binnen. Enne .... afgelopen vrijdag is zij opnieuw gespoten door onze spuitgast Eef!

En het resultaat mag er zijn, ze blinkt er over. Ja, wat wil je met 100% extra metaaldeeltjes. Op de foto-album site (http://picasaweb.google.com/hcsigma) kun je bij 'exterieur' nog meer gave foto's van het spuitwerk zien.
Vanmiddag is de Sigma op de autoambulance naar Enschede gegaan, waar Bennie Vredegoor de hemelbekleding gaat vernieuwen. Natuurlijk ben ik ook bovenal ook waanzinnig nieuwsgierig naar het resultaat van het opnieuw bekleden en hoop eind van de week het eindresultaat te mogen aanschouwen.

Groet'n uut NeverDull en Lummelerveld,
Okko.

Geen opmerkingen: