RE-RELEASE 14 MAART 2008!

Beste lezers van dit blog, noteer het alvast maar in de agenda, want 14 maart 2008 is het zover. Dan is de Huising Consultancy Mitsubishi Sigma, oftewel de bluesmobiel, motorisch, bak, interieur, exterieur en multimedia helemaal gereviseerd! En dat is ook de dag dat dat zij weer formeel op kenteken staat bij Huising Consultancy als de bedrijfslimousine. Fantastisch, hé?

dinsdag 19 februari 2008

Verder dan techniek

Eind januari is het dan zover, technisch een soort van klaar, maar dan komt onze lemelerveld county shoppers man Eef om de hoek: "het moet eerst erger worden voordat het beter wordt". Oftewel, de Sigma wordt geript. Ontdaan van interieur, koplampen, voorruit en zo verder. Ze begint er behoorlijk zielig uit te zien en ik zal niet ontkennen dat de angst mij bij het aanzien om het hart sloeg. Maar dan wel met alle vertrouwen in onze professionele perfectionist Eef die geruststellend ook nog aangeeft dat hij een stuk carosserie vervangen heeft achteraan de kofferbak, omdat daar (helaas) ooit schade was en dit niet afdoende gerepareerd is. Hierdoor ontstond roest. Op briljante wijze zit dat er echter weer in en wordt ook het overige plaatwerk onder handen genomen. De zogenaamde gebruiksdeukjes verdwijnen allemaal als sneeuw voor de zon met de magische stokkenset van Eef en de rand om het zonnedak wordt ook weer als nieuw.
In de tussentijd worden de voorbereidingen getroffen voor het samenstellen van de Vialle LPG tank, vulling en aansturing. En natuurlijk de voorbereiding voor het opnieuw bekleden en de multimedia inbouw activiteiten.
Groet'n uut NeverDull en Lummelerveld,
Okko.

Geen opmerkingen: