RE-RELEASE 14 MAART 2008!

Beste lezers van dit blog, noteer het alvast maar in de agenda, want 14 maart 2008 is het zover. Dan is de Huising Consultancy Mitsubishi Sigma, oftewel de bluesmobiel, motorisch, bak, interieur, exterieur en multimedia helemaal gereviseerd! En dat is ook de dag dat dat zij weer formeel op kenteken staat bij Huising Consultancy als de bedrijfslimousine. Fantastisch, hé?

woensdag 5 maart 2008

Nog 8 dagen te gaan


Het wordt nu allemaal toch wel erg spannend! De afgelopen 2 week is er weer enorm veel gebeurd. De nieuwe hemelbekleding zit erin, de bekleding van de speakers en van de deurpanelen, de opbouw van de auto is inmiddels weer begonnen en nadert en af-te-zien stadium.

Aankomende donderdag zal de herbeklding afgerond zijn, vrijdag de installatie van multimedia, afronding LPG staat voor volgende week op de planning en natuurlijk komen er nog allerlei kleinere zaken voorbij richting het opleveren. Een fantastisch voorbeeld hiervan zijn de nieuwe originele Mitsubishi Sigma matten, die ineens niet geleverd zouden kunnen worden door Mitsubishi Motor Sales Nederland. Kortom; daar verzinnen we dan ook maar weer een oplossing voor, nietwaar?

In deze periode passen dus ook de kleine dingen zoals pedaalrubbers en ventieldopjes. Ja zo punctueel kan het zijn!

Spannend is ook de planning van de her-introductie op de 14-de maart. Uitnodigingen en persberichten zijn inmiddels de deur uit en overwegend zijn de reacties positief! Hartstikke gaaf om met elkaar in actief te zijn. Zowel landelijke als locale pers hebben positief gereageerd en de bakker in Lemelerveld gaat ook een bijdrage leveren. Kortom; het wordt een feest!

Groet'n uut NeverDull,

Okko.

Geen opmerkingen: